Blikkenslagerarbejde

Blikkenslager i Esbjerg med fokus på blikarbejde af kvalitet

E. Skov Jørgensen ApS udfører alt inden for blikkenslagerarbejde, herunder opsætning af tagrender, nedløb, skotrender, sålbænke og tagdækning på facader, tårne og spir.

​Vi arbejder med mange forskellige typer af materialer, blandt andet kobber, aluminium, zink, forpatineret zink og behandlede stålplader. Derudover laver vi skiferdækninger på tage og facader.

​Medlem af Tag- og Facadesektionen under Dansk VVS

E. Skov Jørgensen ApS er medlem af specialafdelingen Tag- og Facadesektionen under Dansk VVS – en sammenslutning af blikkenslagere, der er kendt for at have den rigtige balance mellem kreativitet, fleksibilitet, miljø og ansvar.

Tag- og Facadesektionen har blandt andet udgivet en vejledning for alle former for inddækning, der i dag bruges af arkitekter og ingeniører som grundlag for korrekt udførte løsninger.​

Blikkenslager med kundens ønsker i fokus

Hvis du har særlige ønsker eller behov til dit blikkenslagerarbejde, kan vi hjælpe med råd og vejledning, så du finder frem til det helt rigtige valg for dig.

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 14 51 88 eller e-mail info@eskov.dk, hvis du har brug for rådgivning eller vil indhente et uforpligtende tilbud.

​Find inspiration til dit blikkenslager- eller VVS-arbejde i menuen til højre.

Få et godt tilbud

For at høre nærmere om vores services eller hvis du har en opgave vi skal løse,​ kontakt os gerne enten via telefon, email eller nedenstående kontaktformular.

Så vender vi hurtigst tilbage så vi sammen kan finde en løsning.

Sidebar contactform

Firmainformation

E. Skov Jørgensen ApS
CVR: 39940094

Adresseinformation

Lillebæltsvej 67, 6715 Esbjerg N
Find vej med Google Map