Blikkenslager Esbjerg

Vi arbejder med mange forskellige typer af materialer, blandt andet kobber, aluminium, zink, forpatineret zink og behandlede stålplader.

Blikkenslager i Esbjerg med fokus på blikarbejde af kvalitet

E. Skov Jørgensen ApS udfører alt inden for blikkenslagerarbejde, herunder opsætning af tagrender, nedløb, skotrender, sålbænke og tagdækning på facader, tårne og spir.

​Vi arbejder med mange forskellige typer af materialer, blandt andet kobber, aluminium, zink, forpatineret zink og behandlede stålplader. Derudover laver vi skiferdækninger på tage og facader.

Medlem af tag- og facadesektionen under dansk VVS

E. Skov Jørgensen ApS er medlem af specialafdelingen Tag- og Facadesektionen under Dansk VVS – en sammenslutning af blikkenslagere, der er kendt for at have den rigtige balance mellem kreativitet, fleksibilitet, miljø og ansvar.

Tag- og Facadesektionen har blandt andet udgivet en vejledning for alle former for inddækning, der i dag bruges af arkitekter og ingeniører som grundlag for korrekt udførte løsninger.​

Giv os et kald

Blikkenslager med kundens ønsker i fokus

Hvis du har særlige ønsker eller behov til dit blikkenslagerarbejde, kan vi hjælpe med råd og vejledning, så du finder frem til det helt rigtige valg for dig.

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 75 14 51 88 eller e-mail info@eskov.dk, hvis du har brug for rådgivning eller vil indhente et uforpligtende tilbud.

Find inspiration til dit blikkenslager- eller VVS-arbejde under galleriet.