Profil

VVS-firma i Esbjerg med over 50 års erfaring

E. Skov Jørgensen ApS er et af Esbjergs ældste VVS-firmaer med over 50 års erfaring. Vi er omkring 25 medarbejdere og råder over komplet smede- og blikkenslagerværksted.

​Vi er resultatet af en fusion mellem to velrenommerede, lokale virksomheder, E. Skov Jørgensen og Hansen & Tosti ApS.

​Fusionen fandt sted i maj 1994 med det formål at skabe et stort, lokalt VVS- og ventilationsfirma, der kunne løse opgaver for både erhverv, industri, institutioner og private. Vi arbejder i hele Danmark og udfører ligeledes opgaver i udlandet.

​Veluddannede og fleksible medarbejdere

Alle vores medarbejdere er veluddannede, og deres faglighed holdes vedlige gennem relevante kurser og løbende efteruddannelse.

​Dermed er vi hele tiden sikre på, at vores viden om de seneste nye materialer og arbejdsformer er opdateret.

Ligeledes er medarbejdernes svejsecertifikater altid opdaterede og gyldige.​

​Vores medarbejdere er fleksible og stabile og rykker ud med kort varsel i tilfælde af driftsstop, rørbrud eller lignende. Vi optræder høfligt og professionelt i enhver situation og på enhver arbejdsplads.

​Gyldige svejsecertifikater

Svejsere ansat hos E. Skov Jørgensen ApS er en del af en veluddannet medarbejderstab og har de nødvendige certifikater til alle former for rustfrisvejsning.

​Vi har desuden den nødvendige knowhow om, hvordan man færdes i et industrielt miljø og opfylder kravene om påklædning, oprydning m.v. på de forskellige typer arbejdspladser.​

Få et godt tilbud

For at høre nærmere om vores services eller hvis du har en opgave vi skal løse,​ kontakt os gerne enten via telefon, email eller nedenstående kontaktformular.

Så vender vi hurtigst tilbage så vi sammen kan finde en løsning.

Sidebar contactform

Firmainformation

E. Skov Jørgensen ApS
CVR: 39940094

Adresseinformation

Lillebæltsvej 67, 6715 Esbjerg N
Find vej med Google Map