Stålkonstruktioner

Stålkonstruktioner​

Leder du efter et rækværk eller gelænder i stål til din nye trappe, kan E. Skov Jørgensen ApS hjælpe dig. Vi fremstiller alt fra små beslag og knager til skinner til porte, dørrammer og altaner i bygningsstål.

​Speciallavede stålkonstruktioner tilpasset dine ønsker

Vi leverer og monterer for alle slags kunder og udfører blandt andet stålkonstruktioner til butiksinventar og udstillingsstativer til forretninger, altaner og blomsterkasser til boligejendomme samt facadebeklædninger og facadeudsmykninger.

​Hvis du har brug for speciallavede stålkonstruktioner til eksempelvis trapper og gelændere, rækværk eller altaner, leverer vi også det.

Vi er meget omhyggelige med opmåling, produktion og montering og rådgiver om, hvilken type stålkonstruktion der bedst matcher de omgivelser, hvor trappen eller rækværket skal være i.

​Rådgivning og uforpligtende tilbud

Vi har bred erfaring og fagligt dygtige medarbejdere inden for stålkonstruktion, og vi løser gerne udfordrende specialopgaver. Ring til os på telefon 75 14 51 88 eller skriv på e-mail info@eskov.dk for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.​

Få et godt tilbud

For at høre nærmere om vores services eller hvis du har en opgave vi skal løse,​ kontakt os gerne enten via telefon, email eller nedenstående kontaktformular.

Så vender vi hurtigst tilbage så vi sammen kan finde en løsning.

Sidebar contactform

Firmainformation

E. Skov Jørgensen ApS
CVR: 39940094

Adresseinformation

Lillebæltsvej 67, 6715 Esbjerg N
Find vej med Google Map