Blikkenslagerarbejde

Blikkenslager med fokus på blikarbejde af kvalitet

E. Skov Jørgensen ApS udfører alt inden for blikkenslagerarbejde, herunder opsætning af tagrender, nedløb, skotrender, sålbænke og tagdækning på facader, tårne og spir.

​Vi arbejder med mange forskellige typer af materialer, blandt andet kobber, aluminium, zink, forpatineret zink og behandlede stålplader. Derudover laver vi skiferdækninger på tage og facader.

​Medlem af Tag- og Facadesektionen under Dansk VVS

E. Skov Jørgensen ApS er medlem af specialafdelingen Tag- og Facadesektionen under Dansk VVS – en sammenslutning af blikkenslagere, der er kendt for at have den rigtige balance mellem kreativitet, fleksibilitet, miljø og ansvar.

Tag- og Facadesektionen har blandt andet udgivet en vejledning for alle former for inddækning, der i dag bruges af arkitekter og ingeniører som grundlag for korrekt udførte løsninger.​

​Kundens ønsker i fokus

Hvis du har særlige ønsker eller behov til dit blikkenslagerarbejde, kan vi hjælpe med råd og vejledning, så du finder frem til det helt rigtige valg for dig.

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 14 51 88 eller e-mail info@eskov.dk, hvis du har brug for rådgivning eller vil indhente et uforpligtende tilbud.

​Find inspiration til dit blikkenslager- eller VVS-arbejde i menuen til højre.

Få et godt tilbud

For at høre nærmere om vores services eller hvis du har en opgave vi skal løse,​ kontakt os gerne enten via telefon, email eller nedenstående kontaktformular.

Så vender vi hurtigst tilbage så vi sammen kan finde en løsning.

Sidebar contactform

Firmainformation

E. Skov Jørgensen ApS
CVR: 39940094

Adresseinformation

Lillebæltsvej 67, 6715 Esbjerg N
Find vej med Google Map