Om os

Ejerkredsen består i dag af: Mads Betzer, Mike Midskov Ankersø, Carsten Sølvberg og Henrik Holck Ottosen.

VVS-firma i Esbjerg med over 60 års erfaring

E. Skov Jørgensen ApS er et af Esbjergs ældste VVS-firmaer med over 50 års erfaring. Vi er omkring 25 medarbejdere og råder over komplet smede- og blikkenslagerværksted.

​Vi er resultatet af en fusion mellem to velrenommerede, lokale virksomheder, E. Skov Jørgensen og Hansen & Tosti ApS.

​Fusionen fandt sted i maj 1994 med det formål at skabe et stort, lokalt VVS- og ventilationsfirma, der kunne løse opgaver for både erhverv, industri, institutioner og private. Vi arbejder i hele Danmark og udfører ligeledes opgaver i udlandet.

Vi har i 2022 fået en ny afdeling i København.

Giv os et kald

Veluddannede og fleksible medarbejdere

Alle vores medarbejdere er veluddannede, og deres faglighed holdes vedlige gennem relevante kurser og løbende efteruddannelse.

​Dermed er vi hele tiden sikre på, at vores viden om de seneste nye materialer og arbejdsformer er opdateret.

Ligeledes er medarbejdernes svejsecertifikater altid opdaterede og gyldige.​

​Vores medarbejdere er fleksible og stabile og rykker ud med kort varsel i tilfælde af driftsstop, rørbrud eller lignende. Vi optræder høfligt og professionelt i enhver situation og på enhver arbejdsplads.

Gyldige svejsecertifikater

Svejsere ansat hos E. Skov Jørgensen ApS er en del af en veluddannet medarbejderstab og har de nødvendige certifikater til alle former for rustfrisvejsning.

​Vi har desuden den nødvendige knowhow om, hvordan man færdes i et industrielt miljø og opfylder kravene om påklædning, oprydning m.v. på de forskellige typer arbejdspladser.​