Smedearbejde

Vi har bred erfaring og fagligt dygtige medarbejdere inden for stålkonstruktion, og vi løser gerne udfordrende specialopgaver.

Speciallavede stålkonstruktioner tilpasset dine ønsker

Leder du efter et rækværk eller gelænder i stål til din nye trappe, kan E. Skov Jørgensen ApS hjælpe dig. Vi fremstiller alt fra små beslag og knager til skinner til porte, dørrammer og altaner i bygningsstål.

Vi leverer og monterer for alle slags kunder og udfører blandt andet stålkonstruktioner til butiksinventar og udstillingsstativer til forretninger, altaner og blomsterkasser til boligejendomme samt facadebeklædninger og facadeudsmykninger.

​Hvis du har brug for speciallavede stålkonstruktioner til eksempelvis trapper og gelændere, rækværk eller altaner, leverer vi også det.

Vi er meget omhyggelige med opmåling, produktion og montering og rådgiver om, hvilken type stålkonstruktion der bedst matcher de omgivelser, hvor trappen eller rækværket skal være i.

Giv os et kald

Rådgivning og uforpligtende tilbud

Vi har bred erfaring og fagligt dygtige medarbejdere inden for stålkonstruktion, og vi løser gerne udfordrende specialopgaver. Ring til os på telefon (+45) 75 14 51 88 eller skriv på e-mail info@eskov.dk for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.​

Find inspiration til dit blikkenslager- eller VVS-arbejde under galleriet.